Stem op Mechelen Mondiaal Duurzaamheid en steun Solid!

Wil jij goede opleidingen voor jongeren op het Ayacuchaanse platteland in de bergen steunen? Dat kan! Jij kan héél eenvoudig het Jovem project van Solid in Ayacucho, Peru een duwtje in de rug geven.

Ga gewoon naar http://www.dezomerisvanmechelen.be/ en vink ‘Mechelen Mondiaal Duurzaamheid’ aan. Dat is alles! Want een deel van de opbrengsten van de zomerse Mechelse activiteiten gaat naar 5 goede doelen in Mechelen.

Solid werkt samen met de Stad Mechelen onder ‘Mechelen Mondiaal Duurzaamheid’, samen met Broederlijk Delen. Stad Mechelen steunt onze jongeren-opleiding Jovem. Solid wil dus met ‘Mechelen Mondiaal Duurzaamheid’ 1 van die 5 goede doelen zijn die deze financiële steun krijgen. En jij kan hier dus aan mee helpen. Stem snel. En zo help jij ons enorm!

Doe het zeker voor 7 mei.

En vraag het gerust ook aan vrienden, familie, collega’s…Spread the word!

Alvast bedankt voor jouw stem!