Maanrock - 27/08/2017 - Warmste Café tvv SOLID

De Zomer is van Mechelen staat dit jaar in het teken van de goede doelen.

Zo werden 5 verenigingen geselecteerd, en dankzij jullie steun, horen wij met SOLID met Mechelen Mondiaal er dit jaar ook bij!


Tijdens deze zomerperiode werden al op tal van festivals verschillende initiatieven georganiseerd en gaat er van elke consumptie een stukje naar het goede doel.Tijdens Maanrock 2017 is het niet anders en sluiten we graag af in stijl, en het liefst met jou erbij!

Op zondag 27 augustus 2017 wordt het feestdeck op de IJzerenleen het Warmste Café, dat helemaal in teken staat van het goede doel. Wil je graag langskomen en tegelijkertijd genieten van fijne muziek en een drankje? Ook de ambassadeurs Ilse Liebens en Piet den Boer zijn er graag bij.
Aarzel niet, koop een ticket en steun ons een laatste maal tijdens de Zomer is van Mechelen.

Een ticket bedraagt € 15 en geeft je toegang van 14 tot 21 uur. Vanaf 23 uur wordt het deck voor iedereen toegankelijk. Bij de verwelkoming op het deck ontvang je 2 consumpties inbegrepen in de prijs. De opbrengst van de ticketverkoop gaat naar de 5 goede doelen. 

Het Feest Podium presenteert op zondag een paar straffe, populaire toppers uit de muziekscène waaronder dj’s van Studio Brussel Jeroen Delodder en Junior Goodfellaz maar ook Baz & WitsTrishNukov & Yelmet en dj Smos, dj Roony en de oerwout dj brengen je helemaal in feeststemming.

Kom je graag mee feesten voor het goede doel? Laat het ons weten!

Vragen? Meedoen? Contacteer inge@solidinternational.be

Ticket kopen?:  Stort 15 € op Solid BE28 5230 8086 3420 met vermelding “Ticket Maanrock – Solid”

hopelijk tot dan!