SOLID WARMSTE WEEK

Music-for-Life_webfoto.png

Natùùrlijk ken je de Warmste Week van Studio Brussel.

Ze komt er stilletjes aan…

EN SOLID DOET MEE !!!

Vanaf dit jaar is Solid immers erkend als een van de organisaties waar men acties voor kan doen.

Jij doet toch ook mee?

Kom uit je zetel, laat je brein werken, bedenk een leuke actie, fantaseer er op los, wees creatief en doe een origineel voorstel…En zet een eigen actie op voor de mensen in Peru, India en Kenya.

Wat denk je van een ‘brei-for-life’ of een ‘quinoa kookwedstrijd’ of een ‘Peruaanse verkleedpartij’?

Laat je creativiteit gerust de vrije loop. Zeker dat er héél wat hartverwarmende acties zullen zijn.

Dat kan natuurlijk ook met een wafelenbak of een pannenkoekenfestijn. Of je gaat auto’s wassen, quizzen of een zoektocht organiseren… En een plaatje aanvragen kan je natuurlijk ook nog altijd.

Ook de Ketnet Koekenbak is er dit jaar weer. Een warme oven, een pan, liters beslag en véél lekkers. Koekjes en andere baksels verkopen voor Solid. Schakel de juf of meester in en organiseer deze koekenbak tussen 4-27 december in de klas van je kinderen, neefje, nichtje, kleinkind, …. Inschrijven kan via deze link. Duid zeker Solid aan als je goede doel.

hoofdartikel.png

Je kan je natuurlijk ook ‘warm lopen’ tijdens de Warmathon! Vanaf dit jaar mag je zelf je doel kiezen. En jij kiest toch vanzelf voor Solid!?

Begin dus alvast te trainen zodat jij en je vrienden, familie, collega’s en buren meelopen voor Solid. Inschrijven kan vanaf 15 oktober. DOEN!

Wat doet Solid met de ingezamelde centjes?

Voor € 90 plaats jij een beter keuken bij een arme familie, zodat ze niet op de grond moeten koken en geen last hebben van ongezonde rook.

Voor € 133 zorg jij voor een goede en gezonde lunch voor een kindje van een breimama of tienermoeder in de crèche aan het handwerkatelier.

Voor € 250 zorg jij voor een serre waarmee een arme familie gezonde en lekkere groente kan kweken.

Voor € 400 plaats je een artisanale zonneboiler zodat een familie, hoog in de koude Andes bergen zich beter kan verzorgen.

WAAR WACHT JE OP ???

Meer info nodig? Wil je ons op de hoogte houden van je actie? Super! Mail of bel snel even naar Inge. Zij helpt je heel graag verder: +32 473 93 76 19 – inge@solidinternational.be