Pascale Naessens met Solid in Ayacucho

Elk jaar in september brengt Pascale Naessens haar nieuwe receptenboek uit. Dit jaar mochten Solid en Solid Food Pascale en Paul Jambers ontvangen op de quinoa-velden in Ayacucho. Het doel: Pascale ging op zoek naar de puurste quinoa en de oorsprong ervan. Een zoektocht naar het leven van de Andes-boeren, de teeltwijze en het leven in Ayacucho. De heerlijke recepten vind je binnenkort in haar nieuwe boeken.

Paul Jambers, Inge Overmeer (Solid), José (Quinoa boer Solid Food), Pascale Naessens en Leo Ghysels (Rikolto)

Paul Jambers, Inge Overmeer (Solid), José (Quinoa boer Solid Food), Pascale Naessens en Leo Ghysels (Rikolto)

Feeling

Een uitgebreide reportage over de trip vind je in het augustusnummer van Feeling, vanaf 18/07/2018 in de rekken bij je dagbladhandelaar.

Solid_Feeling_PascaleNaessensInPeruBijSolid_180718 (4).jpeg

Niet louter quinoa

Pascale en Paul bezochten alle Solid-projecten in Péru. De opvang van tienermoeders, het brei-atelier, het Jovem-project. Ze bleven zelfs overnachten bij een familie die Solid begeleidt. Bij elk bezoek waren beiden enthousiast en onder de indruk. Mooie complimenten voor onze projecten.

180718_PascaleNaessens_FamilieBergenAyacucho.jpg

Boni Quinoa Tricolore

Het succesverhaal van onze Boni Bio Quinoa Tricolore voor Colruyt Group werd meteen gesmaakt. Fier poseerde Pascale Naessens met de eerste verpakte quinoa.

180718_PascaleNaessensMetBoniBioTricoloreQuinoa_Solid_Colruyt.jpg

Meer informatie

Rep je naar de krantenboer voor het nieuwste Feeling-nummer, ontdek al onze projecten in Péru, en vind alle informatie over het Collibri-project van Colruyt Group.

180718_PascaleNaessensPaulJambersOvernachtenWalterYovanaChontaca.jpg